• ADXL

ADXL 345

Betreed een wereld vol magie en ontdekking met de ADXL 345, de ultieme versnellingsmeter die jouw avonturen naar nieuwe hoogten tilt. Deze kleine maar krachtige sensor met een verbluffende hoge resolutie van 13-bit stelt je in staat om acceleraties tot ± 16g nauwkeurig te meten. Of je nu een avonturier, een tech-liefhebber of een nieuwsgierige ziel bent, de ADXL 345 is jouw ticket naar een wereld vol mogelijkheden.


Waarom kiezen voor de ADXL 345?


???? Magische Precisie: Ontdek de fijnste details van beweging met de 13-bit resolutie. Geen enkele acceleratie ontsnapt aan jouw aandacht!


???? Veelzijdig en Toegankelijk: De ADXL 345 kan worden geïntegreerd via het betrouwbare I2C-protocol of het fascinerende SPI-protocol. Welke route je ook kiest, je bent verzekerd van een vlotte en moeiteloze ervaring.


???? Energieke Vrijheid: Met een spanning tussen 3V en 5V kun je jouw magische metingen voeden op jouw eigen voorwaarden. Jouw avonturen kennen geen grenzen!


De ADXL 345 heeft talloze toepassingen en mogelijkheden:

De ADXL 345 is meer dan alleen een versnellingsmeter; het is een magisch instrument dat jouw verbeelding tot leven brengt. Of je nu een enthousiaste hobbyist, een wetenschapper of een onderzoeker bent, deze sensor opent de deur naar een wereld vol fascinerende mogelijkheden.


Wacht niet langer! Voeg de ADXL 345 Magische Versnellingsmeter toe aan jouw winkelwagentje en begin aan jouw eigen betoverende avontuur! Wonderen wachten op jou!Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ADXL

  • Model: ADXL
  • Beschikbaarheid: 9
  • €2,96

  • Excl. BTW: €2,45